Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Elektronische toegang

ELEKTRONISCHE TOEGANGSCONTROLE

Wilt u de toegang tot uw (bedrijfs-)pand, of gedeelten van uw pand toegankelijk maken voor een bepaalde groep? Wellicht zelfs instellen dat toegang alleen op vastgestelde tijdstippen mogelijk is? Dan biedt elektronische toegangscontrole de uitkomst.

Met elektronische toegangscontrolesystemen kunt u de toegang per persoon beheren en daarnaast ongewenst bezoek voorkomen. Verlaat een medewerker de organisatie, dan kunt u ook direct de toegang blokkeren. Met een dergelijk systeem beschermt u uw gebouw, medewerkers maar ook uw producten en data. Het systeem merkt direct op wanneer er een poging wordt gedaan om binnen te komen zonder autorisatie.

 

DE VOORDELEN VAN ELEKTRONISCHE TOEGANGSCONTROLE

  • Gevoel van veiligheid voor u en uw medewerkers
  • Gemak en comfort
  • 1 digitale sleutel die toegang kan verlenen tot meerdere ruimten
  • Besparing van kosten op bijvoorbeeld een slotenmaker bij verlies van een sleutel
  • Beperking van het risico op diefstal van producten of bedrijfsinformatie

Wij beheren en onderhouden uw toegangscontrolesystemen

Het beheer van uw toegangscontrolesystemen kunnen wij u uit handen nemen en zowel op locatie als op afstand uitvoeren, afhankelijk van het soort werkzaamheden. Hierdoor bent u zelf geen tijd kwijt aan het beheer hiervan en heeft u er geen omkijken meer naar.

Wij raden u aan uw complete systeem één keer per jaar te laten controleren en onderdelen, indien nodig, opnieuw af te laten stellen of te vervangen. Hiermee zorgt u ervoor dat uw software niet verouderd en uw toegangsbeheer en beveiliging optimaal blijft.