Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Noxxidoors binnendeuren

Compleet assortiment binnendeuren

Binnen de kaders van wensen en eisen bieden wij de mogelijkheid om ontwerpen te vertalen in geteste en aantoonbaar gecertificeerde oplossingen. Denk daarbij aan: geluid-, brand-, kogel-, inbraak-, straling-, vocht- en rookwerende binnendeuren. Maar ook XXL deuren, inpandige voordeuren, schuifdeuren en de reguliere HPL deuren.

 

Brandwerende binnendeuren

Onze brandwerende binnendeuren voldoen aan de hoogst mogelijke veiligheidsnorm om de veiligheid van gebruikers van (openbare) ruimten maximaal te borgen.

Sinds 2003 worden al onze deuren aantoonbaar getest volgens de zware Europese norm NEN-EN 1634-1. Een nog zwaardere beproeving voor de deuren dan de reguliere Nederlandse norm NEN 6069.

Noxxidoors levert de grootste brandwerende houten binnendeuren van Nederland. Dit zijn onze XXL 30 of XXL 60 minuten brandwerende deuren, met afmetingen tot maar liefst 1600 x 2990 mm.

Geluidwerende binnendeuren

Onze geluidswerende binnendeuren voldoen aan alle moderne eisen. Noxxidoors heeft een deuroplossing voor alle gevallen waarin (te) veel geluid is.

De geluidswerende deuren bieden voor ieder akoestisch vraagstuk en elke geluideis de juiste oplossing. De meest simpele oplossing tegen geluidsoverlast zou zijn om overal stevige muren waar geen decibel doorheen komt te plaatsen, maar dat is niet realistisch. Alle geluiden uitbannen is een tweede onmogelijke optie. Dus voorzien we scheidingswanden van geluidswerende binnendeuren.

Het kleinste geluidlek heeft grote gevolgen. Alléén het toepassen van een geluidwerende binnendeur met een bepaalde akoestische waarde is niet voldoende. Het is dan ook heel belangrijk dat deur, kozijn, wand en plafond naadloos op elkaar aansluiten.

 

GEÏNTERESSEERD? 
  neem CONTACT met ons op!