Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Hang- en sluitwerk

Een breed assortiment deurbeslag

Elke situatie vraagt om een passend advies. Met ons aanbod kunnen we meedenken in een advies voor allerlei gebouwtypen. Aluminium beslag , RVS beslag, SKG*** voor woningbouw, maar ook voor utiliteitsbouw waarbij het beslag bijvoorbeeld moet voldoen aan intensief gebruik. We bieden ook beslag voor zeer intensief gebruik, die voldoet aan de EN 1906 Klasse 4 & brandwerend EN 1634-2.

Het assortiment is opgebouwd uit ons eigen merk Noxxa, maar daarnaast leveren we ook alle andere A-merken.

 

DEURDRANGERS en deurautomaten

Deurdrangers zijn bedoeld om deuren goed te laten sluiten of juist geopend te houden en alleen bij een brandmelding sluiten. Naast de diverse opbouwvarianten biedt Noxxidoors ook de nieuwste generatie inbouw- en vrijloopdeurdrangers.

Tevens biedt Noxxidoors ook deurautomaten. Het toepassen van deurautomatisering zorgt voor een goede toegankelijkheid, maar draagt ook bij aan het binnenklimaat. We bieden deurautomaten voor binnen- en buitendeuren, alsmede voor schuifdeuren. Laat u informeren over de vele vormen en mogelijkheden.

    Brandveiligheid en vluchtwegen

    Hoe zorgt u ervoor dat een vluchtdeur geen uitgang wordt? Noxxidoors kan u hierbij helpen door een meldingssysteem en toegangscontrole toe te passen. Zo bent u er zeker van dat de vluchtdeur enkel wordt gebruikt indien echt nodig of door een persoon die daartoe gerechtigd is. Daarnaast kunnen we u helpen bij het voldoen aan de regels omtrent brandveiligheid van vluchtdeuren.

    Noxxidoors is bekend met de vele oplossingen en toepassingen. Het is belangrijk dat combinaties van deurbeslag, paniekopeners, deursloten en schilden gezamenlijk getest zijn om een juiste werking te garanderen bij calamiteiten. De complete vluchtwegconcepten welke wij leveren in Nederland zijn getest en voldoen aan de huidige wet- en regelgeving.

     

    advies, montage en projectmanagement in één hand